Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nardi

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 10 Désémber 2014 22:52:26

Kadatangan Aki Kanta, Aki ti gigir kuring, dibarengan ku budak, kira-kira umur genep taunan. Ceuk Aki, éta budak ngaranna Nardi, anak tatanggana di lembur. Karunya puguh gé, budak sagedé kitu, ditinggalkeun ku indungna gawé di Arab, ari ku bapana teu kaurus. Geus baé, titah cicing di imah Aki, itung-itung maturan, da jeung incuna mah rék panggih gé hésé, da caricing di kota. Nardi téh, omonganana bet siga kolot, jeung pikaseurieun deuih. Sagala nu aya di imah dialak-ilik. Waktu manéhna ningali kipas angin nu bisa muter, pok baé ngomong.”Naha, kipas téh, bisa luak-lieuk kawas jelema?”Pokna, bari hayoh wé mencrong kana kipas. Tuluy manéhna ka dapur. Ningali indung keur masak, pok nanya, “Geuning, masak téh, teu katempo suluhna?”. Geus dijelaskeun mah, manéhna unggut-unggutan, teuing bener ngartieun, teuing henteu. Poe kadua, isuk-isuk, manéhna geus euweuh ti imah, atuh saréréa ribut, da paur indit ka nu jauh. Kabéh bungbeng naréangan. Kapanggih téh ku adi kuring, keur nagog wé, sisi jalan gedé. Waktu ditanya, keur naon nagog sisi jalan, jawabna téh, “Uing mah, keur nempo imah leumpang!”