Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Udi Madridstas

Kénging Yadi Fathur
Dipidangkeun dina lapak 09 Désémber 2014 10:26:13

Messi suting bola. Digabrug Casillas. Panongton surak. Perang béntang rongkah. Bal ditalapung . Belewer ka tengah lapang, dikop dada Modric. Dioper ka tengah. Diocék Benzema, norobos kotak pinalti. Tribun awor sora panongton. Oper trobosan disuting Ronaldo. Bal melentung . Koromprang. Bal neumbrag kaca jandéla kelas tilu. Peupeus mancawura. “Saha nu najong?. Ngaku!. Kadieu siah!”, guru olahraga ngahaok.
Messi, Casillas, Modric, Benzema hookeun. Silih tuduh. Ukur Ronaldo nu daék ngaku. Gaplok, gaplok, dicabok.
Si Udi ngalimba. Teunggar kalongeun. Cita-cita mawa nagarana jadi juara dunia, bedo.