Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Malati Nu Di Piceun

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 07 Désémber 2014 09:23:23

Beus nu ditangguan akhirna datang. Térékél ka panto hareup.
"Punten, ieu kosong?" Leungeun nuduh korsi burieun supir, nu geus didiukan wanoja nu keur otél jeung budak meujeuhna pikalucueun.
Manéhna ukur unggeuk.
Gék diuk. Reup. Asa genah sasaréan bari diayun-ambing ceukeukeuk budak nu digigireun.
Inget impian keur peuting. Aya budak keukeuh hayang diais. Galécok dina keukeupan. Teuing kumaha, haté bogoh jasa ka éta budak.
Asa tiiseun. Mata beunta. Rét ka gigireun. Horéngan nu dilahun gigireun téh geus tibra. Jiga ngajak imut. Asa apét. Indungna anteng ngoprék hapé.
"Ayah, di Bekasi macét cenegéh, aya treuk ngaguling." Wanoja gigireun ngomong.
Gancang ngalieuk. Hah!
"Sugan pas urang ngaliwat kadinya mah geus diangkut treukna." Supir némbalan. "Geura baé Bunda saré, ambéh datang ka ditu teu lalanjung."

"Neng!" Teu karasa biwir éngab.
Manéhna ngalieuk. Kaciri reuwasna. Langsung ngabalieur. Tuluy peureum.
Haté bacéo. "Neng, éta nu dina lahunan anak urang? Anak Aa nu tadi peuting nepungan?