Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Catetan Ariel

Kénging Yayan Bedog Supriatna
Dipidangkeun dina lapak 06 Désémber 2014 11:12:09

Geus tilu peuting noyod ngimpi arahéng. Pikasieuneun. Peuting ka-hiji ngimpi kadatangan oray naga. Peuting ka-dua ngimpi diuudag buta. Peuting ka-tilu ngimpi dirogahala ku tujuh tangtara. Papada ménta sangkan kula mulangkeun deui cahaya anu dipaling ti kahyangan. Ceunah sawarga jadi peteng teu kadeuleu curuk-curuk acan.
Mulang banget ku hariwang, nepungan indung bari ménta pangampura rumasa tos lila teu kumawula. Dadak sakara ngimpi robah jadi araréndah: bobogohan jeung Ceu Tari, laju ganti jeung Ceu Maya.
“Beib.., ajari aku mencintaimu”, ceuk Ceu Sophie artis séksih impian para lalaki.