Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tirilit

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 06 Désémber 2014 05:33:31

Tirilit.. tirilit!! Sora hapé disada, langsung diangkat da kaciri tulisanna ‘Indung budak’, “Kumaha mah?” “Atos can ngintunna? Burukeun. Rék balanja!!” jikan nyoroscos. “Sakedap, nuju ngantri” Oman ngajawab bari bangkenu, keuheul.

Tirilit..tirilit!!, hapé disada deui. Kaciri tulisanna “Ayang”,”Hallow, sakedap béb, aa nuju ngantri heula” “Oké lupyu, diantos nyaa. Muuach!” soanten halimpu, randa béngsrat. Tos sasasih teu di apélan. Oman imut, émut ku bahénolna.

Tirilit!!..”Hallow, keudeung atuh nyi. Ngantri kénéh” Oman rada nyeuneu da geus ampir sapuluh kali jikan nanyakeun duit kiriman. “Burukeun!!” Sora jikan ngagorowok. Ceklék, hapé dipareuman.

Sanggeus hareupeun mesin ATM, buru-buru kartu diasupkeun. Pencét nomer pin, milih menu transfer. Ketik rekening jeung jumlah duit. Pencét OK. Mesin ATM ngahuleng, tuluy aya tulisan, ‘Transaksi gagal, dana teu cukup’ Oman olohok. Diajaran cék saldo, enya wé kari saratus rébu. Karék inget tadi peuting sanggeus ngalambang sari, Si rancunit nangkeup pageuh bari nanyakeun pin ATM.