Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mantan

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 04 Désémber 2014 10:20:51

Wanci rumangsang, Rustam reureuh sakedapan. Udud disundut. Bangun ku nikamat lebah nyeuseupna. Serebung haseup ngalayang ka jomantara, disusul kumalayangna lamunan Rustam ka wanci nu kungsi karandapan.

Mun seug lawan politik teu ngalaporkeun perkarana. Mun seug ketum partai teu ngorbankeun dirina. Mun seug putusan MA teu nyabut hak politikna. Mun seug vonis 15 taun denda 3 milyar subsider 6 bulan teu diketok palu hakim.
“Ah.. moal keiu-keiu teuing meureun nasib téh”, gerendeng Rustam ngalimba.

Ladang korupsi geus lunas, ditebus ku hirup peurih di pangbérokan.

Lamunan Rustam peuray. Gap kana doran pacul. Haget neruskeun hanca paculan, bubuhan Haji Jahidi nu boga sawah nyampeurkeun.
“Sisinarieun dunungan nyampeurkeun wayah kieu, boa-boa?”, gerendeng Rustam.