Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Gunturan Madu

Kénging Yayan Bedog Supriatna
Dipidangkeun dina lapak 03 Désémber 2014 16:00:23

Ngajajanteng mayunan eunteung. Asa kéwes kénéh.. bubuhan saminggu tilu kali érobik bari rutin dijajamu. Moal kitu kupédah umur kuring jauh leuwih kolot batan si aa? Kacék nitih kana dalapan taun. Ngenyembeng cimata. Nongtoréng baé cariosan si aa dina tausyiah-tausyiahna: “Diwenangkeun keur pameget migarwa dugikeun ka opat isteri asal tiasa adil”. Duh..asa teu méréan ieu haté sok sanajan enya si aa bisa laku adil, tapi ogé teu sanggup lamun seug kudu pipisahan.
Wanci sareureuh budak.
“Ishaaloh..abdi badé sabar tur iklas upami Aa badé ngawayuh, mangga..”, sora kuring jeung beueus panon teu bisa nyumputkeun nu nyeuit na jero dada.
“Nyarios naon ari Eulis? Teu kalintas sacongo buuk ogé. Anapon Aa sering nyutat ayat éta, ukur ngébréhkeun kitu ayana jeung aturannana. Hariwang niténan jaman ayeuna bangun ngajujurung jalan nu sabalikna.”
Sabada nyayogikeun cikur sareng cai amis jahé beureum, harita janten wengi nu éndah ngalangkungan wengi munggaran panganténan.