Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Duit

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 03 Désémber 2014 00:15:06

Balik ti pagawéan, Kardi ngalenghoy bangun nu teu nangan. Poé ieu, manéhna teu hasil kas bon ti kantorna, da puguh, hutang nu tiheula gé can bisa kalunasan. Ras, ka anakna, nu tadi isuk gering panas, ngan dibéré obat sakadarna waé ti warung. Méméh mulang, manéhna muka kaos kakina, tuluy ngasupkeun duit nu tinggal salambar-lambarna dina jéro kaos kaki. “Aman, moal ku copét deui duit teh.” Gerentesna. Geus kitu, cat manéhna kana Beus Kota. Dikersakeun, hujan tuluy ngagebrét, siga nu dicicikeun ti langit. Turun tina beus, gagancangan, muru gang nu geus pinuh ku cai, nepi ka nengah bitis. Datang ka imah, nyampak Si Eneng nu tadi gering panas téh, geus rada meueusan. “Bapa, nyandak naon, kanggo Eneng?” Tanya Anakna. Kardi ngan bisa nyurucudkeun cimata, waktu ngadéngé pananya anakna téh. Tuluy baé, manéhna miceun duit nu geus ancur, kana carangka runtah.