Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

The Sleeping Dictionary

Kénging Yayan Bedog Supriatna
Dipidangkeun dina lapak 02 Désémber 2014 16:41:46

“Jhon..”, pokna basa nampa manéhna di imah dinés.
“Salimah, the sleeping dictionary”, ceuk kuring.
Manéhna colohok, banget teu panuju basa nerangkeun tugaskawajiban kuring ka manéhna. Koki ngéléhan mikeun kamerna da Si Jhon nolak saré sagebrug jeung kuring. Ukur tilu bulan Si Jhon bisa mertahankeun patékadan.
“Ramo..”, basa Si Jhon ngusapan ramo kuring.
“Taktak..beuheung..biwir..”, ceuk kuring nyebutkeun ngaran-ngaran nu diusap ku manéhna. “Breast..”,haroshos Si Jhon, “pinareup..”.
Sataun ti harita, Jhon jeung kuring kabur ménta panyalidungan ka penduduk di jero leuweung anu pernah ditulungan tina wabah panyakit. Diuudag pasukan dianggap panghianat nagarana.
Saacanna kuring kungsi nyarita, “You will loose everything if you marry me”.
“Teu sawios asal akang ngagaduhan salira sareng buah haté urang”, témbalna bari ngusapan beuteung kuring.