Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Las Vegas

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 02 Désémber 2014 14:03:31

Caesars Palace tempat biasa Santos, Bruno, Justinho jeung Leonardo judi foker.
Wanci tumorék Juan Henrick, bandar kahot ngabagikeun kartu. Panon cingceng bisi aya nu curaling. Duit taruhan dikumpulkeun di tengah lapak.
Las Vegas peuting harita pinuh ku renjagan.

“Montong licik siah Justinho. Bisi di dor ku aing!”, ceuk Bruno. Panona satengah katutupan dudukuy koboy.
“Memeh nga-dor, urang paheula heula jeung péso aing!”, ceuk Justinho teu eleh gos, bari neumbrag meja judi ku belati.
Santos jeung Leonardo anteb neuteup kartu. Panona semu beureum, weureu alkohol.

“Dor, dor, dor”, sora pestol.
Tilu kali polisi ngabekaskeun tembakan. Lapak dikepung. Pelaku dikerewed. Barang bukti diringkid.

Usep bin Rasja alias Bruno, Udi Santosa alias Santos, Ujang Jupri alias Justinho jeung Supriatna alias Leonardo ngaringkuk di Polsek Cikalong.
Juan Hendrik alias Mang Ohang, buron. Kiwari manehna jadi TO Polres Cimahi.
Caesars Palace di Las Vegas mah beak, diduruk FPI.