Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pitapak Kembang

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 01 Désémber 2014 10:49:20

Wur...! Kembang-kembang diawurkeun. Hareupeun imahna Nyi Mojang. "Beunang siah ayeuna mah," gerendengna. Tuluy undur rerencepan. Kebat. Meulah ceudeumna peuting. Tapi haténa caang. Bungangang. Harepan, tingkaretip jeroeun dadana.

"Omat, ieu kembang ulah kaléngkahan ku nu lain jinisna, Jang!" ceuk akina. Harita. Mangsa manéhna cumarita pamaksudanana. Enya. Nyi Mojang nu jadi kembang impianana. Nu teu weléh kumalangkang, mangsa beurang jeung peutingna. "Diantos kasumpinganana, Nyai...," gerentesna. Laju nyipta pirang-pirang wangwangan birahina.

Anjog ka imahna. Ngahérang. Nganti datangna balébat. Teu lila. Di luar kapireng gebrétna hujan. Séah. Awor jeung sora angin. Lenggut..., lenggut nundutan. "Assalamualaikum...," bet kapireng nu uluk salam. Marengan ngelewungna adan ti masigit. Gura-giru muru ka hareup. Bray! Panto dibuka. Manéhna olohok. Puluh boa ratus wanoja. Ngagimbung hareupeun imahna. Naranggeuy mangpirang dahareun.