Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kidung Liwung

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 30 Novémber 2014 21:07:17

Tiisna hawa. Hiur angin katiga. Matapoé laju ka reureuh. Batu-batu gedé ngajajar sisi talaga. Kalangkangna manjang, najan teu sapanjang ieu ingetan nu dipinuhan ku rasa rémpan.
Rénghap karasa eungap. Panon manco ka tengah-tengah cai nu ngalangkangkeun sésa-sésa cacaang beurang. Lung batu leutik. Kalangkang puyar. Tuluy ngahiji deui, nyambungkeun tilu hurup nu ngangkleung dipulas ku warna pangdalitna.
"....Kunaon leungit teu pamit?" Hawar-hawar aya galindeng nu kapireng. Aya kelemeng gambar nu dieusi panineungan. Carita-carita kaliwat. Natrat jadi lamunan.

Siga layung. Sareupna. Carita rék nyampeur lekasanana. Deudeuh nu pageuh teu matak jadi peuyeuh. Keun baé, da moal aya jerit nyeuit. Sina jadi haréwos nu rintih. Jadi gerendeng halon sisieun talaga unggal sareupna.

"Layung, luhureun galunggung. Kunaon leungit teu pamit?"