Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mang Tarsa

Kénging R Iman
Dipidangkeun dina lapak 30 Novémber 2014 15:02:27

Geus maneuh. Méméh adan subuh sok ngaji heula. Sorana basajan. Pon kitu deui adanna. Tara ieuh dilagukeun. Geus pada apal di lembur mah. Rérés solat subuh meresihan buruan masigit. Terus saged muru pasar. Ngadon buburuh manggul jeung ngabéca. Kitu jeung kitu wé pagawéanana téh sapopoéna. Apal geus di imah téh ari geus kadéngé adan asarna.

"Nuju rinéh, Mang?" kuring nanya basa manéhna natamu. "Aya perelu heula, Jang!" jawabna bari menerkeun kopéah. Kuring mésem. "Kieu, Jang," pokna bangun daria, "Mamang téh rék mihapé konci masigit..."
"Har, na badé ka mana?"
"Rék mawa bibina uubar ka dayeuh..."
Pokna bari nerangkeun panyakit nu keur karandapan ku pamajikanna.

Tilu bulan geus kasorang. Kuring keur ngalangeu dina jandela dapur. "Ka mana bapa manéh, Jang?" indung nanya. "Duka, Ma. Aya naon?"
"Geus manjing asar can kadéngé adan!"