Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lepat Ngétang

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 29 Novémber 2014 22:03:08

Purnama nyumput di beulit poékna peuting, ngan nyésa kolényay kingkilaban nu maksakeun naratas jaman. Jaja ratug, oncor nu pageuh di cekel geus sareup reupeun diheumbat ku gelebugna angin peuting. Mangkaning jalan nu disorang masih ngemplad teu puguh tungtung. Harepan téh rada nyalahan, ceuk itungan mah purnama bakal ngempur nyaangan jalan. Maturan dina simpé na peuting. “Hanjakal salah ngitung” gerentes haté Jaja.
Ngadeukeutan wewengkon Cibaréngkok, séot sora angin. Reup oncor pamungkas pareum. Poék mongkleng buta rajin. Jaja ngahuleng teu puguh rasa. Tibatan tikusruk atawa tigebrus kana jungkrang, Jaja milih eureun. Uyup ayap néangan pangdiukan. Gék lalaunan. Bari panon dipeureumkeun, mapatkeun du’a ka nu Kawasa, du’a salamet.
Keur anteng sila dina sisi rungkun, kadéngé sora nu tinggerengdeng di léngkob, “Kamana léosna nya?, tadi mah kaciri oncorna” gigireunna nembalan, “Heueuh, jigana lain jelema samanéa, nyahoeun rék dicegat ku urang”
Jaja nyuuh kana taneuh baseuh, ”Nuhun Gusti” Purnama imut bari nyumput dina pepedut.