Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hutbah Jumaah

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 28 Novémber 2014 12:57:08

Kaleresan bagéan janten hotib. Atuh nu biasana sok mios pas adan téh, tadi mah rada awal ka masjidna. Sateuacan ngalaksanakeun ibadah jumaah, sakumaha biasa sok ngadugikeun heula sababaraha hal, diantawisna ngadadarkeun perkawis saldo kas masjid.
Dina hutbah ngahaja ngaguar bab hurmat kanu janten guru. Bongan émut sababaraha dinten kapengker téh mangrupikeun hari guru nasional. "Sakumaha kasauran Imam Ali RA, yén anjeunna nyaurkeun, 'kuring hamba sahaya ti saha waé nu kantos ngawurukkeun pangaweruh sok sanaos ukur sahurup.' Tina éta hal, hayu urang témbongkeun rasa hurmat ka guru. Sakedikna ulah hilap ngadoakeun aranjeuna."
Nuju hutbah kitu téh bet aya nu ngeyembeng na soca. Kagagas ku bélana nu jadi guru.
Rét ka jamaah nu jumaahan. Sakumaha biasa, teu robih. Sadayana narundutan. Malih kakuping aya nu kérék nimat pisan.