Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kuring Awéwé

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 28 Novémber 2014 08:47:00

“Kaprot”.. Kang Udi nyabok pipi kuring. Pajarkeun kuring tukang wadul.
Cenah kuring teu kungsi bobogohan. Boro-boro bobogohan ku lalaki ogé kadang sok aya rasa sieun, kuring mah.

Kuring ukur bisa ngaluarkeun cai panon. Bari ngocéak maratan langit, ngajerit maratan jagat dina jero manah nu pinuh ku raheut.
Lamunan kumalayang ka wanci katukang nalika keur kelas 3 SD. Harita Bapa kungsi ngubaran kuring. Kabeh raksukan kudu dibuka, cenah mah aya jurig nu nagncik dina awak kuring.
"Kudu diusir", ceuk Bapa.
Kuring ditumpakan ku Bapa, persis nu dilakukeun ku Kang Udi dina malem pertama, tadi peuting.