Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Panto Naraka

Kénging Rinto Variasirias
Dipidangkeun dina lapak 27 Novémber 2014 19:33:00

Heubeul teu nempo panon poé. Asa hayang moyan. Panon poé nutug kana emun-emunan. Panas. Parat kana peujit. Ujug-ujug reup. Siga nu dipareuman tina saklarna. Langit peteng. Bray caang deui. Téténjoan jadi robah. ngadadak aya di tengah leuweung. Haseup kulawu. Sajongjongan kadéngé aya Sora nu ngagerendeng . Geuleuyeung panénjo nyampeurkeun. Bréh, nu keur ngurebkeun. Saha nu maot? Panénjo tembus kana beungeut jeroeun boéh. Gebeg! Naha jiga aing? Nu ngurebkeun ngiles bareng jeung ngilesna éta tempat. Nyah, beunta. Mimitina samar-samar. Lila-lila beuki jelas. Tétéla tatangga keur ngariung kuring. Leng deui. Nu ngariung jadi harideung. Baruluan. Panona bareureum. Sihungna barijil. Ragamang leungeun nu ranggoas ngagarayam kana beuteung kuring . Sret! Burial, getih bijil. Goak, kuring ngagoak euweuh soraan. Creb! Kuku jeung sihung ting galabres. Sora ting calekroh pabaur jeung busrat-basrétna getih tina sakujur awak. Kuring ukur bisa sesegor nahan nyeri meuntas langit.