Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nunggelis

Kénging R Iman
Dipidangkeun dina lapak 26 Novémber 2014 09:31:12

"Saha...?" ceuk sora ti jero imah. Rekét panto muka. Lol, sirah luak-lieuk. Mariksa. Ukur sakeudeung. Gebrug! Cetrék! Panto dikonci deui. Teu sempet silihteuteup. Sumawona silihrangkul. Ukur ceurik teu cimataan. "Cios énjing téh, Ang?" ceuk anjeun, mangkukna. Kuring ukur neuteup bari unggeuk.
Pan poé ieu nyumponan jangji téh! Mangsa kembang laligar, marahmay. Nyambuang nyeungitan rohangan rasa. Jep. Simpé. Ukur rénghap peteng. Nu marengan wiwaha. Ngaganggayong sono nu moho. Nu sok mawa galideur kaayaan. Kuring nu keur nohonan pancén lampah. Ngitung waktu, milang mangsa. Dina kucap-kiceupna cahya lampah nu maturan. Da bulan geus teu némbongan. Béntang saruana. Sanajan kanyaah anjeun lir tatit. Bakal jadi batur dina paur. Pangbeberah tina sungkawa. Dalah dikumaha, da raga geus taya dikieuna.