Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Samagaha

Kénging Ganjar Kurnia
Dipidangkeun dina lapak 24 Novémber 2014 08:55:32

Bulan gumeulis. Panon poé nu keur kapéngpéongan, teu inget di bumi alam. Ngadeupaan. Gerewek. Langit mongkléng. Urang lembur pating burinjat. Sagala ditakol. Panci, ember, nyiru…….., kohkol dititirkeun.
Di imah néng Nénih, randa ngora, simpenan bandar batu bara, Pa kuwu milu motah tutunggulan. Rahayat anu geus enek ku lampahna, ngepung imah nyi Randa. Anu keur buligir, ngalumbar napsu dicerek, diabringkeun ka bale désa. Tatabeuhan beuki ramé. Rahayat, éngklak éak-éakan. Salaku pamingpin anu paling luhur di lembur, pa kuwu teu éléh géléng, miluan ngaréngkénék bari jojorowokan:” samagaha……..samagaha!”