Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tipi Jeung Jikan

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 24 Novémber 2014 01:31:12

Keur macoco kana tipi, mencrong pirang-pirang warna. Jug aya leungeun kaluar tina layar. Rék ngaragamang kana beungeut. Astagfirullohhal aldzim, Gurubug gajleng. Ustad Sumpena rikat ngabangkieungkeun awak nyingkahan anceman nu nyata kaciri ku panon sorangan. Alhamdulilah salamet. Panon waspada bisi aya nu ka luar deui, dada rénghap ranjug sésa manggih kareuwas.
Karék gé rék ngiceup, geus burudul deui aya sasatoan lalumpatan kaluar tina tipi. Ngaliwat luhureun sirah bari di sarada ku sora séwang-séwangan. Langsung jurus kembang ketuk tilu, leungeun ranggah suku taki-taki. Untungna ukur ngaraliwat. Geus kitu piligenti, aya mobil, motor nepi ka kapal ahéng nu ngaliwat, neumbrag kana awak tapi tuluy ngiles. Lila-lila jadi biasa, teu reuwas deui. Tapi kuda-kuda mah tetep panceg ngajaga galur mupusti élmu Cimandé.
Keur anteng mencrong deui tipi da sieun aya nu nyerang ngadadak, ka déngé jikan gigireun, “Kalah nongton lain ngabantuan nyeuseuh!!” bari rikat ngalaan kacamata husus nu keur dipaké. Ustad ngoléséd bari mentegeg.