Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bersalin

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 20 Novémber 2014 22:23:25

“ ... Hayu, Fat, gancangkeun leumpangna! Bisi guruna kaburu asup!” Kuring ngaburu-buru ka Fatmah, sobat kuring. Da manéhna mah meni nyalse leumpangna téh. Biasa, geus jam olahraga téh sok buru-buru disalin, da pangajaran satuluyna téh matématika.Tapi nu diburu-buru téh, kalah léok ka kantin. Basana téh da lapar ari geus olahraga mah. Kuring kapaksa nuturkeun, da euweuh batur deui. Datang ka kelas, enya wé, geus nyampak Pa Guru.
“Darimana kalian? Sudah telat seperempat jam! Tanya Pa Guru, katingal bendu. Celengkeung teh, Fatmah ngajawab. “Habis bersalin dulu Pa!” Tembalna meni polos pisan. Ger téh, barudak saleuseurian, Pa Guru gé katingal kéom. Tah, ti harita, sobat kuring téh katelah wé Fatmah bersalin. Basa reuni kamari, Fatmah téh geus jadi saurang dokter.