Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sampeu

Kénging Rinto Variasirias
Dipidangkeun dina lapak 17 Novémber 2014 17:26:55

“Asa hayang kulub sampeu kang!” Nyi Ilah nyarandé na bilik bari nanghunjar . “Isukan urang meuli. Sugan aya diwarung” Muis jongjon siduru “ Sudi! Hayang ayeuna. Jung néangan! Karunya ieu bisi ngacay” Nyi Ilah ngusapan beuteungna. “Wayah kieu mah mangsana héés atuh nyi!” “Paduli! Pokona hayang ayeuna!”
Kalékéd Muis cengkat. jrut turun ti imah. Gedig indit. Srog ka kebon haji Amur. Keteyep, keteyep. Rumpu rampa kana tangkal sampeu. Ceg dicekelan. Karék gé diuget-uget, teu kanyahoan aya nu ngabetak. “Keur naon siah di dinya..!” Sihoreng nu ngaronda. Muis reuwas. Gajleng luncat. “Téwak bangsat euy!” jung-jleng nu ngaronda ngudag bari pating corowok. Muis lumpat ti babaranting. Terus ngiles dileg-leg poékna peuting. “Kamana maburna tah mangkeluk téh?” Nu ngaronda ting gerendeng lengiteun tapak.
Isuk-isuk Muis cinutrung hareupeun hawu. Ditukangeuna nyi Ilah nanghujar bari manyun nyanghareupan kulub sampeu nu masih kénéh ngebul. “Geus teu hayang ayeuna mah. Hayangna gé kamari!”