Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Saur Abah

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 16 Novémber 2014 20:55:40

“Jang wayahna kudu sabar, Abah embung ningali Ujang balik deui ka kolot ukur di kokolor teu boga nanaon” Abah sasauran genep sasih kapengker, mapagahan anakna nu keur paséa rongkah jeung jikan. Hésé daméy deui da pabeulit margi sepuh tur dulur ti jikanna ilu biung ngiring riweuh. Teu tebih nu janten urusan mah nyaéta pangajén nami kulawargi ogé harta banda. Sieun kacocéng, padahal da harta mah titipan.
Cunduk waktu ninggang mangsa, geuning pasalia paham téh beuki rongkah. Malih mah kebon binatang ogé diawur-awur tina baham nu calawak sapertos teu kantos calik di bangku sakola. Antukna Ujang gilig ngaluarkeun kartu sakti, talak tilu pangkat tilu. Pabureuncay, aya nu atoh aya ogé nu ngalengis. Langit ceudeum maturan rajétna manah pegat duriat.
Dina mangsa kedah mulang ka lembur, Ujang émut deui kana papagah Abah. Teu wantun ngarempak cariosan sepuh bilih cilaka. Antukna uih téh teu di kokolor. Alhamdulilah di lembur janten seueur nu merhatoskeun.