Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Korsi Goyang

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 15 Novémber 2014 20:29:48

Ngahaja, salaki mesen korsi goyang ti sobatna, jaman sakola di Yogya, nu ayeuna boga usaha mebel di Jepara. Hayang wé atuh, boga korsi asli Jepara, najan ukur korsi goyang gé. Kitu alesan salaki téh. Saminggu ti harita, kiriman korsi goyang ti Jepara geus nepi ka imah. Ku kuring dicobaan, kitu deui ku salaki. Ngan anéhna teh, barudak nu dua siga nu teu atoh nempo aya korsi anyar téh, kalah haré-haré baé. Soréna barudak digeroan.
“Téteh, Adé, kunaon,meni haré-haré kitu? na teu kengeng, Mamah sareng Bapa mésér korsi goyang?” Tanya téh.
“Euh, sanes teu kengeng, mung éta ...” Si Cikal teu neruskeun deui omonganana.
“ Mung naon?” kuring jadi panasaran.
“Mung éta, Tétéh sareng Adé mah sok sieun, kumaha mun wengi-wengi, éta korsi goyang téh, eundeuk-eundeukan nyalira, sapertos dina TV!”