Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngajajap Impian

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 11 Novémber 2014 10:10:12

"Tahun depan, giliran kita, ya. Semoga," haréwos Nyi Mojang. Manéhna ngawalon ku imutna. Di antara gumuruhna sora mesin. Nyérangkeun hiji kapal nu geus siap indit. Laju gugupay. Ngajajap kapal nu mimiti ngadongkang méga.

"Kamu layak menerimanya," cek Nyi Mojang. Harita. Hiji mangsa na acara milangkala tempat gawéna. Manéhna ukur ngahuleng. Hareugeueun. Aya nu ngembeng di juru matana. Kabagjaan. Song, sahiji amplop. Ditampanan ku manéhna. Aya geter-geter nyaliara. Basa rémana paantel jeung réma Nyi Mojang.

"Jujur. Éta koncina, Jang. Bagja mah pasti nyalampeurkeun," papagah kolotna. Nu teu weléh napel na haténa. Mangsa-mangsa manéhna keur néangan pagawéan. "Cita-cita saya, ingin memberangkatkan umroh orang tua saya, Pak." Pungkesna. Waktu interview di hiji pausahaan. Bihari.