Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tijalikeuh Manah

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 08 Novémber 2014 10:21:01

Gustiii... éta rindatna. Kadoangna amis jasa éta imutna. Diawur-awur nyieun séah sagara rasa.

Sirik ku flutena. Némpél di biwirna nu kayas. Dirampa ku ramona ponuh kanyaah jeung kahéman, geugeut jasaan. Diayun-ayun ku rasa trésna.

Gustiii... bagja enyaan. Eundeuk-eundeukan luhureun tuurna nu oyag-oyagan.

Deuh... éta seuri, asa ka aing enyaan. Huntuna nu putih leuwih ngagenclang batan mutiara nu meulit ieu pigeulang.

Totopongna mantes jasa anjeucleu dina sirahna. Dijamang beureum paés benang emas. Baju putihna ngintip burieun karémbong nu nyampay dina dua taktakna. Sieup jeung soléndang nu meulit cangkéngna.
Calana lojor hideung nyurup jeung sapatuna.

Duuuh...