Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Teu Téga

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 04 Novémber 2014 05:16:20

Réngsé padamelan ti kantor Bah Karman ngajugjug ka rumah sakit, niat ngalongok putera dunungan nu teu damang wales. Di jalan suat siet nganggo motor kameumeutna. Ngudag jadwal besuk nu ketat pisan, mung sa jam. Anjog ka rumah sakit, gura giru muru rohang ICU. Katawis dununganna nuju calik dicaket panto. Lalaunan ditepangan,”Wilujeng sonten bapa, nyanggakeun panglayad pribados mugi tuang putera enggal damang sabihara-bihari” “Hatunuhun Bah.”
Téng tabuh opat, satpam ngawartosan jadwal besuk dikawitan. Teu diengkékeun énggal nyaketan panto disarengan ku dunungan. Lebet panto kahiji sendal kedah dibuka, panangan kedah wawasuh lajeng nganggo acuk héjo steril. Pas ningal pasién pikawatoseun, mung tiasa ngadu’a satiasa-tiasa. Énggal amitan da meuni teu téga. Gura giru kaluar bari nyusut cisoca. Muru lift hoyong geura uih.
Sabot ngagidig ka tempat parkir, katawis satpam duaan ngudag. Bah Karman ngarandeg. Satpam sasauran,”Punten pa éta acuk ngalongokna ulah dicandak, lajeng sapatu bapa ogé masih diluhur.”