Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Isukna

Kénging Dadan Sutisna
Dipidangkeun dina lapak 31 Oktober 2014 21:33:30

Pagétona, Enuy kakara ngabéjaan. "Sakumaha sonona, saéna mah ulah angkat. Asa melang!" Pangna kitu téh, cenah, sanggeus kamarina lalajo berita aya pesawat murag. Ah, piraku bolay, pan geus diajam ti bulan tukang—najan kudu ngajomantara. Keur naon deuih mangkukna ngajukeun cuti bari geus disatujuan ku dunungan.

Isukna, lanceuk kakara nélépon. "Manéh mah, kolot kapapaténan kalah ka euweuh. Balik!" pokna semu nyentak. Abong tukang heureuy, pan sidik kamarina Ema gé nélépon: "Kadé Jang, mun ka lembur deui, mawa buku Yasin téa sing réa!"

Ayeuna, rarasaan, mesin pesawat geus ngaguruh. "Punten, seat belt lereskeun!" sora pramugari, ririh dibarung angseu malati. Gebeg téh, ujug-ujug hayang ngagorowok: "Ulah ngapung, ieu pesawat bakal murag!" Ukur diwalon ku nu nyeukeukeuk handapeun. "Ieu mah ranjang, Akang, sanés pesawat!" manéhna ngajéwang anduk. "Ngémutan waé seminar, tuda. Engké pan ka bandara mah, tabuh limaan. Kalem, opat jam deui. Tong hilap nya, mun tos dugi, wartosan nu di bumi!"