Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Saxophone

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 31 Oktober 2014 07:17:06

Saxophone can dipernahkeun. ”Hapunten, Dokter. Teu gaduh kanggo mayar. Mung ku ieu, namung omat teu kenging diical,” nongtoreng kénéh nu méréna, Marsha, tadi peuting nalika manéhna ngangkir alatan nyeri beuteung.
Muru Klinik, pasén karék saurang. Rumpu rampa kana tas, stétoskop teu kapanggih. Diinget-inget, sigana tinggaleun di imah Marsha. Nitah ka Satpam bari méré alamatna.
“Dokter wengi kana naon kaditu?” kalahka nanya, ngabirigidig.
“Kana mobil, ampir janari karék mulang,” cekéng.
“Aeh, panan sasakna ogé rungkad, teu aya jalan ka lembur éta mah, tos ampir sataun lumpuh patalimarga kadinya, leuweung ongkoh,” Satpam olohok. Tuur ngadadak nyorodcod.

Janari, sora saxophone ngalanglaeu, Unchained Melody ngagerih nurihan hate. Beuki deukeut, panasaran. Saxophone didinya kénéh. Stétoskop gigireunnana, dibaturan surat salambar seungit campaka. “Jungjunan, kuring tilar saminggu kalarung. Diséntri teu kaubaran alatan dokter nu di Puskésmas lembur narah nulungan. Limalas taun kuring nyukcruk anjeun nu baheula pasini rék ngajaga kuring sangkan langka gering.

Pikiran kumalayang, mapayan mangsa.