Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sumpah

Kénging Ayus El-gibran
Dipidangkeun dina lapak 29 Oktober 2014 11:12:20

Awak rengkung kari tulang jeung hitut, nyaan teu aya kabagjaan hirup teh, ceuk enya ge beunghar.
Pamajikan geulis ku geulisna angger teu umum jeung batur, gawe ngan kaluar ti imah carita na mah dek gawe.
"Lah aing mah daripada hirup susah kieu, baelah ceuk paribasa jurig ge di kawin, asal bisa beunghar."
"Akang, neng bade damel heula, akang di bumi kade ulah baong nyah." bari ngomong kitu teh pamajikan bari ngagibrigkeun awak, jangelek mindah rupa jadi kuntilanak.
"Ampun saya nyerah, mas saya takut." ceuk salah sahiji pamilon uji nyali, katingali pamajikan keur kakalayangan, ucang angge dina dahan tangkal kai.
"Hi hi hi di cekek siah ku aiing."