Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Dyah Pitaloka Resta

Kénging Nasrul Jatnika
Dipidangkeun dina lapak 25 Oktober 2014 09:48:18

Geus ti mangsa Aki Sacayuda, jenengan anjeun jadi pélét nu napel dina ati. Katingali kénéh. Basa mimiti tepung dirohangan diajar. Leumpang semu nyangigir. Kumalayang dina lanté batu. Kuring, ragrag tresna dina teuteup munggaran. Lelembutan kabetot. Angkeut, lambey sareng pangambung. Rancunit. Kungsi tumanya ka nu murba wisésa. Ilapatna datang, gambar pangambung anjeun, Nun. Ngajeblag. Tilu deupa ka dua deupa legana. Atra, pangambung anjeun.

“Hujan deui, Nta.” Gerentes haté. Tangkal awi hareupeun imah, patingsaléor. Bihari mangsa anjeun ditatangkeup kahéman, aya ruhak nu ngahaneutan. Bijil tina waruga. Marupuyan haseup tresna sangkan ngabebela. Lalayaran dina asmara nu pinuh katumbiri. Parat tepi ka janari.

Tilu poé, hujan ngecrek. Bulan katutup méga malang. Noong tina jandéla kana dapuran awi nu éta kénéh. Aki Saca jeung Ambu Kinoh, pameunteuna narémbongan. “Sujang, geura balik kainyah..” Rét kana waruga kuring. Kanyos jeung akaran. Neuteup anjeun keur ucang-ucangan handapeun tangkal samoja. “Nta.. hayu mulang. Panto ati kuring teu disosi..”