Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Minantu

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 24 Oktober 2014 09:29:59

Lalaki pléyboy
Lalaki cuni
Lalaki mata karanjang
Tilu bulan bobogohan
Tuluy cruk-crek pepegatan
Asa karagragan bul...

"Éné..."
"Kah... naeun Bah?"
"Euweuh lagu nu lain kitu? Barosen aing ngadéngéna, éta deui éta deui."
"Hehehe.."
Kalahka seuri dia mah. Ari salaki dia iraha deuk balikna? Parangsa aing heubeul amat teu balik."
"Teuing Abah, éné gé teu nyaho. Ngomongna mah sabulan atawa dua bulan moal balik heula, deuk usaha san bekel di dieu cénah."
"Badéngan Abah salah narima manéhna jadi salaki manéh Né."
"Heunteu Abah... si Aa bageur jasa. Sanajan jelema saliwat kami ngandel jasa ka si Aa. Deuina gé nu nganteur ka dieu pan pangulu urang."
"Heeh nya. Ké heula, ari itu garandéng di baruan aya naeun nya?"
"Kemot Abah. Ké Éné noong sakedeng."

"Abaaah..."
"Pangulu, anak aing kunaeun ieu?"
"Teu kunanaeun Mang Suéb, kagét doang ieu mah. Tuh jeueung, minantu manéh geus balik. Horéngan jelema sugih minantu manéh tah."
"Haaa..."