Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Anak Tukang Cukur

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 23 Oktober 2014 19:47:23

“Naon? Manéh bogoh ka urang? Ih amit-amit, ngeunteung!” Maya jejebris, ngajebian Réno. Nu dijebian ngeluk. Ras kana dirina. Ukur anak tukang cukur di juru alun-alun, handapeun kiara.
“Cinta mah lain dosa atuh May, hampura uing geus kumawani micinta Maya nu lain babad lain tanding,” Réno neger-neger karep.
“Nya dosa atuh, matak urang nitah ngeunteung gé ka manéh! Anak tukang cukur mah bogohna kudu ka anak tukang surabi!” témbal Maya. Leungeunna ngaléng Roy nu mobilna gaya.
“Teu kudu mamawa kasab kolot May. Seuglah, didu’akeun pamugi Maya meunangkeun salaki anu jegud, pangkat, soléh tur nya’ah ka Maya,” Réno ngembeng cimata.

Sapuluh taun.
Maya ngais anakna, ditolak ku Rumah Sakit alatan teu boga biaya. Palebah lawang, tabrakan jeung lalaki gandang.
“Maya?” Ngahuleng, neges-neges.
“Réno!!” satengah ngajerit. Sasalaman, laju leumpang muru rohangan nu di luhurna ngajeblag “RUANG DIREKTUR”.
“Saha nu teu damang? Tiasa dibantos?” Réno daréhdéh. Maya rusras, dumadakan muriang jeung hayang ngeunteung.