Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kapanggih Kénéh

Kénging Aminta Zein
Dipidangkeun dina lapak 21 Oktober 2014 23:01:09

Sapoé leupas tina hénpon, karasa teu pédé. Teu pararuguh. Sakapeung sok rada hariwang. Inggis pamajikan ngotéktak eusina. Tapi, ah moal. Pasti aman. Indit rurusuhan, hapé tinggaleun. Pamikiran teu tenang, sok sieun kuma onam. Regot deui kana kopi. Komputer ukur dipelong. Rap, hédsét dipasang. Genjréng, tatabeuhan bajidoran minuhan liang ceuli. Saheulaanan poho kana hapé nu tinggaleun. Sirah ungut-ungutan. Tujuh lagu méh teu karasa. Jam opat saparapat nguniang balik. Teu jauh tina panyangka. Indung budak rada béda tisasari. Kurawed haseum. Neger-neger karep. “Kamana barudak Mah?” Cekéng. Nu ditanya ukur ngadilak. Teg. Rarasaan beuki tagiwur. Cek, leungeun nyampay dina taktakna. “Kunaon ari Mamah?” Jikan ngépéskeun panyekel kuring. “Pah, “ panonna muncereng. “Mamah teu nyangka sacongo buuk, sugan téh Papah lalaki sajati.” “Maksad Mamah?” Kuring rada reuwas. “Teu sangka geuning Papah téh resep ka lalaki.” Gebeg. ”Tuh si Nurdin, nga-sms, maké sayang-sayangan sagala.” Rey. Beungeut pias. Bingung pijawabeun. Rumasa nyamunikeun ngaran Wulan jadi Nurdin.