Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nyawang

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 20 Oktober 2014 12:15:00

"Ambu... kami hayang balik. Kami sono jasa. Sono ditatap diusap. Kanyaah, kahéman ambu euweuh duana."
Ambu... kami hayang balik. Manéhna ngeun titip jangji, nyangsangkeun rasa nu mawa codéka. Manéhna nu subaya mikanyaah bét sulaya. Lur jen sanggeus naneum bibit kahéman nu ngajadi bonsai. Éndah sanajan teu kembangan. Akarna meulit ati ngajadi ciri nu sajati."

Bulan kungkuwungan. Nyorot bari pias. Lalaunan ngarayap néang nu dilingkup méga. Malipir tepis wiring gumati ka wiati.

"Geulis anak ambu. Kahayang teu salawasna kacumponan. Naha bét caliweura nunda rasa. Tong kagémbang ku ungkara sajak-sajakna. Kabeuli ati ku puisi-puisina. Geulis, pohaci. Di dunya ngeun ngalalana. Ngala bekel keur jaga. Nu méré dora jeung kuciwa, éta saukur cocoba".

Bulan mingkin pias. Pulasna nyisi. Clak... clak... ibun tarurun. Beureum. Ngamokla.