Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kicimpring

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 19 Oktober 2014 00:46:11

“... Dahar téh meni euweuh kamajuan, jeung kicimpring deui kicimpring deui!” Ceuk Uwa, nu teu kanyahoan geus aya di hareupeun kuring, nu keur dahar jeung kicimpring.
“Tuda, taya nu badé diteda deui,Uwa." Indung mangnémbalankeun. Uwa ngaléos bari jeung teu pamit-pamit acan. Karunya kituna mah ka Ema, buburuh nyieun kicimpring di Bu Iting, ari buruhna sok ku kicimpring dua beungkeut. Ari duit mah,ku Bu Iting sok dibikeunna saminggu sakali. Duit téh dipaké meuli béas, ari keur deungeunna ngagoréng kicimpring téa. Boga Uwa, sasatna rakana Apa, teu bisa dipuntangan, sanajan manéhna kaasup jalma aya ogé. Padahal imahna téh masih sakampung kénéh. Mun kadatangan kuring jeung nu jadi adi, siga nu kasieunan. Ari keur kitu, sok ras inget ka Apa, méméh ngantunkeun, anjeunna meni nitip-nitipkeun ka Uwa.
“Keun, wé, sing sabar barudak, sugan jaga hidep galedé milik.” Saur Ema, ngupahan.