Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Stratégi Pamungkas

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 19 Oktober 2014 00:12:56

"Dosa naon aing téh? Bet kudu perlaya bari teu nyaho sabab musababna?" Manéhna kutuk gendeng bari suat siet meulah jomantara. Babaturanna gigireun ngahaminan, "Enya euy. Pira ogé ménta saencrét keur nyambung hirup. Tapi ngabalesna mah ka kabéhan" "Teu Adil!" Nu lianna réang.
"Geus teu kudu ribut, ayeuna urang kudu ngahiji. Urang nyieun stratégi. Panuju?" "Satujuu" Réang ngajarawab bari sumanget.
"Wayahna peuting ieu ulah waka kulayaban, peuting isuk kakara éksen."
Sapeupeuting rahayatna puasa, tumut kana piwuruk pupuhuna. Ngagayuh ka janari, ngong sora hatong. Brul sadaya warga balad muru targét séwang-séwangan. Aya nu bisa nyerot getih, aya ogé nu kaburu paéh ngangseu racun nu sumebar di sabudeureunna. Tapi nu ngahelas mah, loba pisan anu tutung kasetrum, awak hurung nyawa ngapung.
"Stratégi nanahaon ieu téh? Angger wé kawas kamari" Manéhna keuheul bari rada ngadégdég, sabab ampir maragat nyawa. Babaturanna mairan "Sabar lur, pan nu kieu stratégi pamungkas téh."