Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lain Si Rawing

Kénging Lugiena De
Dipidangkeun dina lapak 18 Oktober 2014 20:31:11

Aya hiji anggota déwan anu ceulina sumpung kagunting ku tukang cukur anu geus lamur. Ceulina tuluy kabur, badis kuda leupas ti gedogan. Ku manéhna diudag. Tapi sakadang ceuli acleng-aclengan gancang pisan. Ti saprak harita, éta anggota déwan teu bisa saré tibra. Rupa-rupa sora teu weléh kadéngé ku manéhna. Da horéng sakadang ceuli téh gawéna jalan-jalan waé. Kaluar asup gang kumuh. Atawa lolongok ka lembur-lembur singkur. Unggal peuting gulinggasahan. Awakna ngorotan. Tug ka dina hiji mangsa, dadak sakala haténa ngarasa tenang, sanggeus kapireng hiji sora nu nyarita. Sora saha ieu? Didéngé-déngé, horéng sora haténa sorangan. Sakadang ceuli téh kasampak geus ngagolér luhureun dadana. Datangna patutur-tutur jeung hiji cahya, nu ngagulubur ti luhur kamar opnameu.