Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pamohalan

Kénging Aminta Zein
Dipidangkeun dina lapak 15 Oktober 2014 11:01:47

Enya gé hirup di kota, Bi Sarmi mah teu bisa ngarasakeun kumaha éndahna kahirupan kota. Teu apal saha waé ngaran artis nu sok balawiri dina tipi, da puguh teu boga tipi. Cenah kiwari mah mun masak téh sok maraké gas, duka teuing kumaha makéna jeung sabaraha hargana, da tibaheula gé angger sok maké suluh, beunang nyiar salakina bari mulungan cangkang akua. Brak!!! Beungkeutan suluh satengah dibabétkeun tina panggulan Mang Karta. “Nanaonan ari Akang?” Bi Sarmi nu anteng niupan songsong kagareuwahkeun. “Cik ninyuh kopi pait ah, gulana wé rada meu’eusan.” Pokna bari ngahihidan manéh ku dudukuy. “Béak kopina gé, tuh aya sésa isuk, haneutkeun deui wé.” Mang Karta ukur kéom. “Kamana si Jalu, Mah?” “Duka teuing da tadi téh ngarenghik hayang sakola ka Ustralia cenah, teu pupuguh.” Témbal Bi Sarmi bari ngagebahkeun hayam. “Na ari si Sujang, sakola deukeut gé kabeurangan waé, komo ka Ustrali, kudu indit jam sabaraha ti imahna?”