Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kanyaah Nu Lepat

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 12 Oktober 2014 12:39:21

Pasosoré layung ngarahuh dibeulit simpé. Tungkul alum bari neuteup anteb dua mahluk nu sarua keur cumalimba. Diuk pagégéyé bari rambisak teu bisa nyumputkeun kabingung. Layung lalaunan lungsur ngagurat bumi, ngusapan ka nu duaan kalawan deudeuh bari teu hilap nyimpen harepan.

Susuganan bisa ngaleungitkeun kasedih ngamusnahkeun kabingung.
Nu duaan masih paungku-ungku. Layung naros, "Kunaon anaking téh?"
Teu aya waleran. Ukur cisoca saalit nu ngawakilan katunggaraan. Sabada diusapan, salah sawiosna ngawaler bari ngageter, "Pribados korban tina kanyaah nu lepat" Layung ngahuleng bari niténan naon nu teu leres. Tapi dina awak teu aya tatu, ogé bulu masih ngagurilap lempay tur seungit. "Teu ngartos Ema mah" Layung ngungun. Duanana kakuping deui eueuriheun.

Sakali deui nitenan ti tungtung buuk dugi ka buntut, asa teu aya nu lepat. Nu duaan tungkul bari ngaheruk. Kasawang bakal repot umba ambeu da kumisna séép dikurud ku Cép Amid tadi énjing. Saurna améh rapih tur lucu.