Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Gelas Jeung Kertas

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 10 Oktober 2014 10:32:52

Mémang, haténa henteu kungsi maréhpélan. Ukur aya gurat-gurat sésa tatu kanyerina. "Lagi...," manéhna ngasongkeun gelas nu geus kosong. Nu digero, ngalieuk sakedapan. Gogodeg. Laju nyampeurkeun. Cuuur! Ngan
sakiceup, gelas geus eusian deui.
Sora musik gumuruh. Lampu teu eureun ngiceup jeung ngiceup. Di juru rohangan. Sapasang panon nyérangkeun manéhna. Wanoja. "Ah, Akang...," gerendeng Si Wanoja. Teuteupna leleb, neuteup nu keur ngojayan guligahna. Sedeng manéhna, mingkin teuleum na liwungna. Sora musik nu ngagembrung, badis ngaléléwé renghik peurihna. "Lagi...," nyodorkeun deui gelasna.
Peuting ngagilisir ka janari. Manéhna nagen kénéh. Gelas pageuh dina cekelanana. "Lagi...!" satengah ngagorowok, ngacungkeun deui gelasna. Hiji lalaki nyampeurkeun. Gelas dieusi deui. Song salambar kertas. Leguk. Eusi gelas ngan sakotéap. Kertas dibaca eusina. "Nyai...," gerendengna. Matana dumadak beueus. Panénjona. Ngulincer. Muteran sakabéh rohangan. Néangan sawaruga wanoja. Nu duka kebat ka mana.