Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nagri Di Awan

Kénging Nida Salamah
Dipidangkeun dina lapak 09 Oktober 2014 08:40:50

Kamar 708. Tina jandéla atra patingjaraulna gedong-gedong ranggah ka langit. Sombong ngabalieur tina lemah nu pasesedek handapeunna. Patalimarga nu taya kebatna, nganganteur kahayang jalma ngudag pangjugjugan séwang-séwangan. Jauh, ti lemburna nu tiis ceuli hérang mata.

"What do you think?" sora lalaki ti tukangeun meuyarkeun lamunanana. Dirérét imut.
Gabrug kana awakna nu sembada. Tuluy nyuuh dina dadana. "Thank you, you take me see the world," pokna halon. Aya nu hérang 'na nétrana, lir katumbiri. Nu ditangkeup ngusapan buukna, pinuh ku deudeuh. Tuluy ngadedetkeun lambé na taarna. "Tos sakedahna bageur, you deserve," walonna bari imut.

Haténa nu karancang cageur saharita. Leungit tampa sésa sagurat-gurat acan. Lalangit manahna nu salila ieu kulawu ngadadak béngras. Asih nyaangan lain kur dina impénan, tapi datang jadi kahuripan. Lamat-lamat sora Katon Bagaskara mirig nu silih deudeuh, "kau mainkan untukku sebuah lagu tentang negeri di awan, di mana kedamaian menjadi istananya...."