Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Beubeureum Endog

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 09 Oktober 2014 06:04:13

"Horéngan ngeunah nya ma. Teu kaambeu hanyir saemé-emé acan."
"Atuh puguh dénok, pan ceuk ema gé ubar ngeunah ieu mah. Beubeureum endog dicampurkeun jeung dugan sumiru, ubar panas nu matih."
"Pan Abah mah sok diloklok mun aya beubeureum endog kotok tah. Pang naeun kitu?"
"Éta mah ubar nyareri, komo mun tas gawé capé."
"Kadoangna ngeunah jasa, ngajeueung Abah ngaloklok endog tah."

Ema... keur kami mah, katrésna manéhna gé kadoang beubeureum endog. Ngubaran nyareri nu tumiba kamari kahalangan.
Ema... tapi naha diloklokna bet nyésakeun hinis nu nyangsang 'na tikoro?