Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pamungkas

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 08 Oktober 2014 20:47:30

Basa anak nu kaopat lahir, Ceu Enih, ngomong ka salakina, Mas Paijo.
“Mas, tos wé nya, ieu teh anak urang nu terahir, abi tos capé, tinggal ngurus sareng ngabiayaan wé.”
“Nya, teu nanaon, Mas mah satuju baé. Tah, supaya jadi ciri anak urang nu terahir, ku Mas, dibéré ngaran, Satrio Pamungkas.” Tembal salakina. Waktu balik ti bidan, tatangga jeung dulur-dulur Ceu Enih, loba nu ngalalongok. Kaasup indung bapana, nu geus datang ti lembur .
“Mas, saha ngaran budak teh?” Tanya mitoha lalaki.
“Satrio Pamungkas, Bah, dipiharep mah jadi anak nu terahir .” Mas Paijo ngajawab.
“Pamungkas...Pamungkas, kumaha ké mun aya deui?” Tanya mitohana bari seuri.
“Gampil, Bah, pan aya pamungkas hiji, pamungkas dua, sareng saterasna.” Tembal Mas Paijo, kalem pisan.