Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kolot Pisan

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 05 Oktober 2014 09:40:07

Anjog ka buruan imah Karsim, Juma langsung uluk salam, "Épribadi homm" "Ulah maké basa deungeun lur, urang mah nyunda wé" Sarnapi mairan. Udan ukur nyéréngéh. Teu kungsi lila Karsim kaluar ti imah. Ngabagéakeun sémah nu geus ngajaranteng di pakarangan.

"Hayu kalalebet, asa wararaas nya?" Juma marahmay, bagja dianjangan ku sobat-sobat sakola baheula. Uplek ngobrol ngalér ngidul, bari tingcakakak nyaritakeun belegugna Sarnapi. Boranganna Juma ogé beuki daharna Udan. Pokona mah teu karasa waktu sapoé jeput geus béak. Ba'da solat magrib babarengan, nu tiluan amitan ninggalkeun Karsim.

Di jalan, ngawangkong dituluykeun. "Lain lur, uing mah panasaran nempo si Karsim" "Panasaran kunaon?" Udan mairan. "Heueuh, asa meuni kolot pisan, cetuk huis jeung huntu marokplokan, karunya uing mah" Ceuk Sarnapi bari balélol. Udan jeung Juma ungggeuk bari nyabak huntu sewang-sewangan. Rempeg kénéh ngan hanjakal lain asli.