Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ayat Kursi

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 04 Oktober 2014 22:02:02

Keur anteng hareupeun léptop, karasa aya nu tiis kana punduk. Beuheung jadi teuas teu bisa ngalieuk. Haté ratug pipikiran teu pararuguh. Mangkaning di imah keur sorangan, da pamajikan jeung budak keur di mitoha. Nyabak kana punduk ogé teu bisa, leungeun jadi rengkeng.
"Ampuun gusti, tuu.. lung" Niatna mah ngagorowok, hanjakal nu kaluar ukur haréwos.
Tiis téh nyaliara, tina punduk turun kana tonggong nyelesep dina kélék kénca katuhu. Inget keur ngaji baheula, mun aya jurig mah buru-buru mapatkeun ayat kursi. Sakuat tanaga uing ngagorowok "Ayat kursiii.. ayat kursiii, ayat kursiii"
Dadak sakala rasa tiis téh leungit, punduk bisa dipaké ngalieuk. Leungeun ogé teu heuras deui.
Pas malik katukangeun, dua mahluk hideung lestreng, ceuli rancung, panon beureum moncorong keur nangkarak seuseurian, leungeunna mawa és balok. Bari nyekelan beuteung, ngaléléwé uing. "Ayat kursiii.. Ayat kursiii" Uing ngembang kadu. beureum beungeut. Tungtungna peuting harita éak-éakan tiluan piligenti ngadongéngkeun kajadian pikaseurieun ti dua alam.