Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Gara-gara Teu Pira

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 02 Oktober 2014 21:26:44

Eusi tas dititénan, jongjon, geus sayaga. Kari prung padungdung. Ngincig dangah, asa gagah, pakakas mawa hawa teuneung, ludeung. Anjokg ka buruan sakola, babaturan geus tinglaliud, patingkecewis. Pupuhu géng gempungan deukeut kantin. Laju nyalabarkeun béja tatalépa, ku haréwos. Sapuk, jam sapuluh megat di parapatan, méméh musuh ngajorag.

Istirahat kahiji, ngeteyep kaluar muru parapatan. Can gé nepi, abrulan musuh datang. Teu tata pasini, jol gaprek, perang campuh. Silih ténggor awor jeung babasaan garihal. Teu nyaho naon nu jadi pasualan, nu penting miluan.

Teu karasa, ramo katuhu euweuh tilu. Getih ngucur. Eling-éling geus nyangsaya di kantor pulisi.
“Naon masalahna ieu téh?” pulisi nanya ka Johan, pupuhu géng.
“Eta pa, Si Ridwan nu sakola didinya unggal kuring liwat sok melong waé beungeut,” témbalna.
“Laju kumaha? Aya pasualan nu serius?”
“Teu pa, keuheul tuda melong waé, teu sopan.”
“Ujaaang, melong mah da bogaeun panon atuh. Pira kitu, mani kudu nepi kaleungitan ramo!” Ema ngawiwiw.