Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tungtung Hirup

Kénging Rinto Variasirias
Dipidangkeun dina lapak 30 Séptémber 2014 11:58:31

“Tuh… laut katinggali!” Saréréa curinghak. “Nepi euy…!” Jalma rarécét dina dolak. Basisir mapagkeun rombongan nu anyar datang ku ombak nu ngagalura. Mobil nguriling néangan parkir. Reg , eureun. Ibu-ibuna carengkat. Lalakina jung-jleng tarurun. Bring, néangan tempat keur murak timbel. “Ngén di dieu ngariung jang!” kuring nyampeurkeun. Nyoro sangu tinu ngariung. Dahar asa euweuh kangeunahan, da sidik awak geus disiksa ku angin. Bérés tuang ngalabring muru cai laut. Kuring leumpang nyorangan mapay-mapay sisi basisir. Beuki lila beuki jauh. Rombongan katinggali ukur lapat-lapat. Di sisi lambak Sajongjongan siga aya nu ngagupayan . “Kadieu !” Cenah. Kuring nyampeurkun. Manéhna malik ka tengah. Beuki ka tengah. Nepika karungkup ku cai. Jelegur! Cai nembrag kana beungeut kuring. Séot… Suku asa aya nu ngabetot. Kerelep. Kerelep! Eungap! Cai kainum. Panon peurih. Awak asa digubag-gabig. Krek! Aya nu ngegel kana suku tuluy digugusur. Nyerina liwat saking. Eungap taya tanding. Les, poék mongkléng.