Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lalakon Ka Karangpawitan

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 29 Séptémber 2014 19:58:54

Geus ti subuh kénéh, indit ti imah mah,ngajugjug terminal Bekasi. Dianteur ku Si Mas, saméméh manéhna gawé. Asa ku lila beus téh majuna, jeung asa mindeng eureunna. Tukang dagang jeung nu ngamen ngan turun unggah baé. Lelembutan mah, asa geus di Karangpawitan. Kacipta resepna, riung mungpulung jeung baraya FBS, dina acara milangkala nu katilu.
“Tahuna Bu! Lontong…lontong!” Tukang dagang ngasong-ngasong daganganana ka kuring. Kuring gideug. Da mekel roti keur di jalan mah. “Wios, Bu, cengekna mah gratis!” Tukang lontong masih nanawarkeun kénéh, éléh déét dibeuli, lain pédah céngékna gratis, karunya wé, ah, ka nu dagang. Nepi ka terminal Guntur pas jam duabelas. Milu heula solat di mushola. Beuteung karasa murilit, tuluy baé nyimpang ka tukang baso. Naek angkot nu ka wanarajakeun, bari luak-lieuk neang spanduk FBS, supir gé diomat-omatan supaya ngeureunkeun di lawang Asem. Supir téh kalah ngalamun, nepi ka kaliwat aya lima ratus meteran mah. Sigana mah, karunyaeun meureun ka kuring, angkot téh ku manéhna dipundurkeun, jadi kuring turun teu jauh ti Lawang Asem. Tuluy ngagéroan tukang ojeg, rék ménta dianteurkeun ka Rumah Cinta. Ceuk tukang ojeg téh, teu kedah naek ojeg, da caket, cenah. Ku bageur deuih, tukang ojeg téh, manéhna jadi tuduh jalan jeung mangmawakeun tas kuring.Alhamdulillah, tepi ogé ka Rumah Cinta. Reueus pisan bisa patepung lawung paamprol jonghok, jeung baraya-baraya ti FBS.