Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pananya Udung

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 25 Séptémber 2014 23:12:44

Balik sakola, Udung ngalaan baju seragamna, song dibikeun ka indungna . “Ma, pangaputkeun! ieu baju abdi soéh lebah kélékna.” Indungna nampanan, bari pok ngomong, “Jug, kaituh, dahar heula! ke ku Ema bajuna urang kaput.” Sajeroning ngaput, indungna mah ngan cumalimba wé, kuduna mah, anakna téh geus ganti seragam. Da lain sakali dua kali, ngaput baju anakna nu soeh téh , tapi geus dikaput gé, isuk pagétona ngabéréwék deui, ngabéréwék deui, da kaénna geus ipis. Geus dahar, Udung amitan, rék mulungan daun cengkéh, di kebonna Haji Alfi. Lumayan tilu poé sakali, sok meunang dua karung, sakarungna dihargaan lima rébu. Nu nambah kasedih indungna téh, ari mangsana peuting. Méméh sare, bari ngusapan tonggong anakna, teu weleh manehna nanya, “Ema, kunaon ari Bapa, bet ninggalkeun urang?”